logotype

Skilsmässa advokat i Stockholm – Din trygghet genom hela processen

Att gå igenom en skilsmässa kan både vara komplicerat och emotionellt utmanande. På Rohtlieb Advokater förstår vi att varje separation är unik och kräver ett personligt och professionellt bemötande. Som en ledande advokatbyrå inom skilsmässa i Stockholm erbjuder vi rådgivning och stöd genom hela processen.

Skilsmässa

Det kan finnas en rad olika anledningar till att par beslutar sig för att skiljas, men oavsett orsak är det viktigt att ha en kunnig och erfaren jurist vid din sida. Vi på Rohtlieb Advokater har lång erfarenhet av att företräda parter som genomgår skilsmässor och kan erbjuda den expertis och det stöd som krävs för att navigera genom denna svåra tid.

Förutom att ansöka om äktenskapsskillnad kan det finnas andra frågor som behöver lösas, såsom vårdnad, umgänge och boende för gemensamma barn. Ekonomiska frågor som bodelning och underhållsbidrag kan också behöva ses över. Vi på Rohtlieb Advokater kan bistå i alla dessa frågor.

Stöd genom hela skilsmässoprocessen

Under skilsmässans gång kan känslor och juridiska aspekter vävas samman, vilket kan göra det svårt att se klart. På Rohtlieb Advokater ser vi inte bara till lagen, utan också till människan bakom varje fall. Vår uppgift är att ge rätt vägledning, både juridiskt och emotionellt, för att säkerställa att övergången till nästa kapitel i ditt liv blir så smidig som möjligt. Oavsett om det är frågor kring föräldraskap efter skilsmässan, ekonomiska överenskommelser eller bara behovet av någon som lyssnar, är vi här för att stödja och vägleda dig.

Hur vi kan hjälpa dig

På Rohtlieb Advokater arbetar vi för att göra skilsmässoprocessen så smidig och stressfri som möjligt för våra klienter.

Vår första prioritet är att förstå våra klienters unika situation och behov. Genom att lyssna och erbjuda skräddarsydda lösningar hjälper vi dig på bästa möjliga sätt. Vi arbetar proaktivt för att lösa konflikter, men om en rättslig process blir nödvändig, har vi den erfarenhet och kompetens som krävs för att företräda dig i domstol.

Varför välja Rohtlieb Skilsmässa Advokat

När du står inför en skilsmässa är det viktigt att ha en jurist som du kan lita på och som förstår din situation. Rohtlieb Advokater erbjuder en kombination av erfarenhet, kompetens och personligt engagemang. Här är några anledningar till varför du bör välja oss:

  1. Erfarenhet: Vår grundare, Elisabet Rohtlieb, har flera års erfarenhet inom advokatbranschen och har hanterat  mängder av skilsmässor och familjerättsliga ärenden. Vår byrå har den expertis och processvana som krävs för att säkerställa att dina rättigheter skyddas och att du får den bästa möjliga hjälpen.
  2. Personligt engagemang: Vi förstår att varje skilsmässa är unik och kräver ett personligt och professionellt agerande . Vi lägger stor vikt vid att skapa en nära relation till våra klienter, för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just klientens behov.
  3. Helhetslösningar: Vi kan bistå i frågor gällande allt från vårdnad, umgänge och boende till ekonomiska frågor som bodelning och underhållsbidrag. Detta innebär att vi kan erbjuda dig en komplett lösning för alla dina juridiska behov under skilsmässoprocessen.
  4. Flexibilitet: Vi är belägna i Vasastan, Stockholm men verkar i hela landet.

Om du söker en erfaren och engagerad jurist för att bistå dig i din skilsmässa, är Rohtlieb Advokater den advokatbyrå du söker. Vi förstår att skilsmässoprocessen är en känslomässigt utmanande tid och vi är här för att erbjuda det juridiska stöd och den expertis du behöver. Välkommen att kontakta oss för att boka en konsultation.

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka ett mail till info@rohtlieb.se eller ring 08-721 78 99.

Hur mycket kostar en skilsmässa?

Kostnaden för en skilsmässa kan variera beroende på flera faktorer, såsom de juridiska tjänster du nyttjar, komplexiteten i ärendet och eventuella tvister kring tillgångar, vårdnad och underhåll. Grundavgiften för en skilsmässoansökan hos tingsrätten har en fast kostnad, men andra tillkommande kostnader kan uppstå beroende på situationen. För en detaljerad uppskattning för ditt specifika fall rekommenderas du att konsultera oss.

Varför ska jag anlita en advokat vid skilsmässa?

En skilsmässa kan vara komplex, både juridiskt och emotionellt. Genom att anlita en erfaren advokat får du den rätta vägledningen och stödet för att navigera genom processen. En advokat ser till att dina rättigheter och intressen tillvaratas, och kan hjälpa till med allt från äktenskapsskillnaden till frågor kring vårdnad, bodelning och underhållsbidrag.

Vad menas med “helhetslösningar” i skilsmässoprocessen?

Med “helhetslösningar” menar vi att Rohtlieb Advokater kan hjälpa till med alla aspekter av skilsmässoprocessen, från juridiska frågor kring vårdnad och boende för barn till ekonomiska ärenden som bodelning och underhållsbidrag. Vi erbjuder en komplett lösning för alla dina juridiska behov under skilsmässan.

Hur skiljer sig Rohtlieb Advokater från andra advokatbyråer?

Förutom vår gedigna erfarenhet och expertis inom skilsmässa och familjerätt, lägger vi stor vikt vid personligt engagemang. Vi förstår att varje situation är unik, och vi arbetar nära våra klienter för att erbjuda skräddarsydda lösningar. Vår flexibilitet innebär också att vi verkar inte bara i Stockholm utan i hela landet.

Hur går jag vidare om jag vill anlita Rohtlieb Advokater för min skilsmässa?

Du kan enkelt kontakta oss för att boka en initial konsultation. Under konsultationen kommer vi att diskutera ditt specifika fall och hur vi bäst kan assistera dig genom skilsmässoprocessen.

Du bör kontrollera även: Skilsmässa Advokat Stockholm | LVU Advokat Stockholm | Advokat Migrationsrätt Stockholm | Advokatbyrå Stockholm Brottmål | Jurist Samboavtal Stockholm