logotype

Advokat Ekobrott Stockholm - Rohtlieb Advokater

Ekonomiska brott, även kända som ekobrott, är en allvarlig typ av brott som omfattar en mängd olika förseelser, från bedrägeri och insiderhandel till penningtvätt och skattebrott. På Rohtlieb Advokater är vi specialiserade på att försvara individer och företag som står inför anklagelser om ekonomisk brottslighet i Stockholm och i hela Sverige.

Brett spektrum av expertis

Våra jurister har en omfattande erfarenhet av att företräda klienter i en rad olika ekobrottmål. Vi förstår att varje fall av ekobrott är unikt och kräver en skräddarsydd försvarsstrategi. Oavsett hur komplexa anklagelserna mot dig eller ditt företag är, kan du lita på att vi har den kompetens och den erfarenhet som krävs för att navigera genom juridiska utmaningar.

Offensivt och strategiskt försvar

Ekonomisk brottslighet är ett mycket komplicerat juridiskt område som kräver ett djupgående kunnande om såväl brottmålsrätt som affärsjuridik. På Rohtlieb Advokater, har vi en beprövad erfarenhet av att erbjuda offensivt och strategiskt försvar för våra klienter, oavsett omständigheterna. Vi granskar alla aspekter av ditt fall, identifierar potentiella försvarsstrategier och arbetar ihärdigt för att skydda dina rättigheter.

Kontakta oss för juridiskt stöd och rådgivning

Om du eller ditt företag står inför anklagelser om ekonomisk brottslighet, tveka inte att kontakta oss på Rohtlieb Advokater. Vi erbjuder en initial konsultation för att diskutera ditt ärende och hur vi kan bistå dig.

 

För att diskutera ditt ärende, boka en konsultation, eller för mer information om våra tjänster, är du varmt välkommen att kontakta oss. Skicka oss ett mail till info@rohtlieb.se eller ring oss 08-721 78 99. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och att göra skillnad i ditt juridiska ärende. 

Du bör kontrollera även: Skilsmässa Advokat Stockholm | LVU Advokat Stockholm | Advokat Migrationsrätt Stockholm | Advokatbyrå Stockholm Brottmål