logotype

Vår- och sommarpraktik 2023

Nu söker vi på Rohtlieb Advokater praktikanter inför våren och sommaren 2023. Rohtlieb Advokater är en humanjuridisk byrå belägen i Vasastan, Stockholm. Vi arbetar med brottmål, familjerätt, migrationsrätt och socialrätt. Är du intresserad av att få en inblick i hur det är att arbeta med humanjuridik, är du varmt välkommen att ansöka till oss.

Arbetsuppgifter

Som praktikant hos Rohtlieb Advokater får du inblick i hur det är att arbeta med humanjuridik. Arbetsplatsen erbjuder varierande arbetsuppgifter innefattande tex författande av rättsutredningar, inlagor, utkast till svaromål och överklaganden samt att följa med på utredningar och förhandlingar. Vårt mål är att du ska få en bred bild av yrket, samtidigt som du får praktisk erfarenhet.

Krav

Du som söker dig till oss bör ha ett genuint intresse för humanjuridik och människor. Vi ser gärna att du har kommit en bit i din juristutbildning och har avslutat termin sex.

Perioder

Vår

V. 13–22

Sommar

Praktiken är uppdelad i två perioder under juni och augusti månad, med möjlighet att vara ledig i juli. Tillträdesdatumet är flexibelt och därmed något som vi kommer överens om tillsammans.  

Ansökan

Skicka CV och personligt brev till info@rohtlieb.se senast den 17/2.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!