Söker du praktik våren 2022?

Vi söker nu en driven, noggrann och nyfiken person som vill praktisera hos oss under första halvan av vårterminen 2022.

Rohtlieb Advokater är en advokatbyrå i Stockholm med inriktning på brottmål, familjerätt och socialrätt. Vi åtar oss även uppdrag inom migrationsrätt. Är du intresserad av att arbeta med humanjuridik på en fartfylld och spännande byrå där klienten alltid är i fokus, är du varmt välkommen att ansöka till oss!

Arbetsuppgifter
Som praktikant hos Rohlieb Advokater får du en inblick i hur det är att arbeta med humanjuridik. Arbetsplatsen erbjuder varierande arbetsuppgifter innefattande bland annat författande av rättsutredningar, inlagor, utkast till svaromål och överklaganden. Vårt mål är att du ska få en bred bild av yrket och praktisk erfarenhet. Du får naturligtvis även möjlighet att följa med på domstolsförhandlingar.

Krav
Du som söker dig till oss ska framförallt ha ett intresse för humanjuridik och ett genuint driv för de rättsområden vi arbetar inom. Vi ser gärna att du har kommit en bit i din juristutbildning och har avslutat termin sex. Du ska även ha en fallenhet för att skriva och bygga argumentationer.

 

Skicka din ansökan innehållandes CV och personligt brev till info@rohtlieb.se senast den 6 oktober. 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!