Söker du praktik hösten 2021?

 
Rohtlieb Advokater är en advokatbyrå i Stockholm med inriktning på brottmål, familjerätt och socialrätt. Vi åtar oss även uppdrag inom migrationsrätt. Är du intresserad av att arbeta med humanjuridik på en fartfylld och spännande byrå där klienten alltid är i fokus är du varmt välkommen att ansöka till oss. 

Vi söker nu två drivna, noggranna och nyfikna praktikanter som vill praktisera hos oss under hösten 2021. Skicka din ansökan innehållandes CV och personligt brev i PDF-format till info@rohtlieb.se innan den 18/4.

 

Arbetsuppgifter
Som praktikant hos Rohlieb Advokater får du en inblick i hur det är att arbeta med humanjuridik. Arbetsplatsen erbjuder varierande arbetsuppgifter innefattande bland annat författande av rättsutredningar, inlagor, utkast till svaromål och överklaganden. Vårt mål är att du ska få en bred bild av yrket och praktisk erfarenhet. Du får naturligtvis även möjlighet att följa med på domstolsförhandlingar.

 

Krav
Du som söker dig till oss ska framförallt ha ett intresse för humanjuridik och ett genuint driv för de rättsområden vi arbetar inom. Vi ser gärna att du har kommit en bit i din utbildning och har avslutat termin sex. Du ska även ha en fallenhet för att skriva och bygga argumentationer. 

 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!